OVER GOUDEN PAKHUIS…

In ons pakhuis zijn wij altijd bezig mooie kwaliteitsproducten te selecteren en deze te stijlen tot originele cadeaupakketten. Want wij snappen het; jij wilt iets tofs geven én het moet er mooi uitzien. Jouw wens is onze passie! Maatwerk in een box of een enkel cadeau, je kan op ons rekenen. Ieder geschenk verlaat ons pakhuis prachtig verpakt, zelfs wanneer het met de pakketdienst verzonden wordt.

Werkgevers opgelet!

Gouden Pakhuis heeft bijzondere liefde voor relatiegeschenken en cadeaupakketten. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven eenvoudig online stijlvolle cadeaupakketten op maat, op tijd en op budget kunnen bestellen, mét persoonlijk advies. We zetten desgewenst een compleet ontzorgplan voor jouw bedrijf in elkaar. Nooit meer een verjaardag of een jubilaris vergeten en tobben rond de kerstdagen. Onder het kopje zakelijk helpen wij je verder.  

 

 

Marja

Loes

Hoe het allemaal begon….

Wij zussen bedachten op een dag een origineel cadeaupakket dat eenvoudig via brievenbuspost verstuurd kon worden. Daar startte zomaar een avontuur. Vandaag de dag verkopen wij nog steeds het aller eerst bedachte cadeaupakket onder de naam ‘DIY Groententuintje’.

Wat er gaat gebeuren…

Jou blij maken met écht leuke en mooie spullen. Wij kunnen je helpen om iets moois voor jezelf, je lief of collega te vinden. Op maat vinden we te gek, maar ons assortiment is breed waar je dus makkelijk kunt slagen. Wij verdiepen ons in trends maar ook in kwaliteit. Waar het mogelijk is houden we van fairtrade producten. Wij worden ontzettend gelukkig van jullie blij maken en hebben honger naar meer van jullie blijdschap. Stil zitten doen we daarom niet. Houdt ons in de gaten, want er komt méér!   

Groeten,
Team Gouden Pakhuis