Over Gouden Pakhuis…

Gouden Pakhuis is het digitale maar ook fysieke adres voor feestelijke pakketten, cadeau’s, home & living producten, geuren en kaarsen. Maatwerk in een box of door ons samengesteld, de keuze is groot en wat je ook kiest, het heeft altijd een typische Gouden Pakhuis feel. Ieder pakket of los cadeau verlaat ons pakhuis feestelijk verpakt. Een feestje voor de ontvanger en gever.

 

Naast onze webshop hebben wij een fysiek Gouden Pakhuis. In een historisch pand in de hoofdstad van provincie Zeeland geven de zussen Marja en Loes gestalte aan Gouden Pakhuis. Op de sfeervolle plek in het hart van Middelburg, Langeviele 24 wordt iedereen hartelijk welkom geheten. Hier worden de pakketten samengesteld maar ook alle producten los verkocht en gaat iedere klant met advies en een gouden groet de deur uit.

 

Marja

Loes

Hoe het allemaal begon….

Wij zussen bedachten op een dag een origineel cadeaupakket dat eenvoudig via brievenbuspost verstuurd kon worden. Daar startte zomaar een avontuur. Van één pakketje naar meer, van een nieuw idee naar nog een heleboel ideeën, van dromen over een webwinkel naar een heuse webwinkel én een fysieke winkel. Vandaag de dag verkopen wij nog steeds het aller eerst bedachte cadeaupakket onder de naam ‘DIY Groententuintje’.

 

Wat er gaat gebeuren…

Jou blij maken met écht leuke en mooie spullen. Wij kunnen je helpen om iets moois voor jezelf, je lief of collega te vinden. Op maat vinden we te gek, maar ons assortiment is breed waar je dus makkelijk kunt slagen. Wij verdiepen ons in trends maar ook ik kwaliteit. Waar het mogelijk is houden we van fairtrade producten. Wij worden ontzettend gelukkig van jullie blij maken en hebben honger naar meer van jullie blijdschap. Stil zitten doen we daarom niet. Houdt ons in de gaten, want er komt méér!   

Groeten,
Team Gouden Pakhuis