Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging per mail als je bestelling is afgerond. Heb je geen ontvangstbevestiging ontvangen? Check even je ongewenste mail. Heb je hier ook niks ontvangen? Neem dan contact op via e-mail

De producten worden op een feestelijke manier verpakt, zodat het altijd een cadeautje is om te krijgen. Tijdens het bestellen kan je in het opmerkingenveld aangeven of je iets apart ingepakt wilt hebben. Verder wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

De verzending van de bestellingen gaat via PostNL.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden over je product of was het niet wat je verwachtte? Je mag binnen 14 dagen aangeven via info@goudenpakhuis.nl dat je je bestelling terug wilt sturen. Ruilen voor een ander product is uiteraard ook mogelijk. Wanneer je een bestelling retour stuurt wordt het gehele bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Het retour naar Gouden Pakhuis sturen van het pakket is wel voor jouw rekening. De precieze kosten van het verzenden zijn te vinden op de website van Postnl

Het versturen van jouw pakket is op eigen risico. Wanneer producten niet bij ons aankomen zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Retouradres:

Gouden Pakhuis
t.a.v. Afdeling Retouren
Steijnlaan 5
4818 EP Breda


Herroepingsrecht/bedenktijd

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@goudenpakhuis.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Bepaalde producten kunnen NIET zomaar geretourneerd worden!!

 Niet alle producten kunnen zomaar retour gestuurd worden. Gesealde producten die geopend zijn kunnen NIET geretourneerd worden. Alleen ongeopende gesealde producten nemen wij als retour aan. Denk hierbij aan parfum, bodymist etc. Je krijgt bij je bestelling een sample meegeleverd zodat je kunt snuffelen of je te vrede bent met je aankoop.

Twijfel je of jouw product kan worden teruggenomen? Mail ons dan gerust op info@goudenpakhuis.nl


Ophalen

Je bent altijd welkom om je bestelling op te halen in ons depot te Breda. Geef dit aan tijdens je bestelproces.
Wij nemen contact met je op zodra de bestelling klaar ligt d.m.v. een mail.

Afhaallocatie:

Gouden Pakhuis
Steijnlaan 5
4818 EP Breda